14 Haziran 2014 Cumartesi

Web sitenize link alımı yapmak ne demektir ?

Peki link alımı ne demektir

         Şöyle düşünün. Bir bilgisayar firması olarak yeni ofis açtınız çevreniz bir yere kadar var çünki yenisiniz. Fakat işi götürebilecek uzman kadroya sahipsiniz. Ve bu sektörde en büyük rakiplerinizden bir tanesi Teknosa A.Ş. Firmanızın ismi ABC bilgisayar. 

         Teknosa A.Ş. müşterilerine benim teknik servisim güvenerek bana gelen arızalı ürünleri müşterileri mağdur etmeden giderebilen bu potansiyeli sağlayabilen ABC bilgisayardır diyor. Ve servisi size veriyor.  

Web sitenize neden link alınır?


         Yani bir nevi Teknosa, abc bilgisayara kefil oluyor.  Bu da demektir ki çok büyük bir firma size güvenerek kefil oluyor, milyonların ürünlerini size gönderiyor. Hem de hiç çekinmeden. İşte burada da Google olaya çok gerçekçi baktığı için yeni yayınlanan web sitenize birden link alımı yapılması doğru değildir. Öncelikle sitemizin 3 aylık acemi süreç dediğimi periyotun geçmesi gerekir. Zaman ilerledikçe sitenize her gün veri girişi değişiklik dahi yapsanız google o siteyle ilgili işlemlerinizin olduğunu değişiklik yapıldığını fark edecektir. Ve sitenizi bir adım daha öne taşıyacaktır. Tabi google seo kurallarına uyduğunuz sürece...

Detaylı bilgi için bizleri çekinmeden arayabilir yada mail gönderebilirsiniz... 

İletişim bilgilerimiz: 
Cep Tel : 0543 216 4474
Email : contact@antalyawebsitem.com 
Web  :  http://www.antalyawebsitem.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder